Programma Elipse Maagballon

Allurion Kliniek biedt het Elipse Maagballon programma om op een effectieve manier af te vallen. Bij de behandeling volg je gedurende 4 maanden een uitgebreid persoonlijk afvalprogramma. De begeleiding van Dokter Aarts en zijn team zorgen voor een optimaal resultaat. In enkele maanden val je op een natuurlijke manier tussen de 10 en 15 kg af. We zijn erg trots op deze resultaten, de ervaringen van eerdere cliënten kun je (link ervaringen pagina) lezen. Wanneer je ons afvalprogramma volgt, zijn dit de stappen in het Elipse Maagballon programma:

Weegschaal_Allurion_Kliniek

Stap 1: Medische intake Elipse Maagballon programma

Tijdens de medische intake wordt beoordeeld of je in aanmerking komt voor ons afval- en leefstijlprogramma.

Stap 2: Plaatsen lege maagballon

De eerste stap in het Elipse Maagballon programma is het plaatsen van de maagballon. U slikt een capsule door waar de opgevouwen lege ballon in zit.

Stap 3: Vullen van de maagballon

Tijdens de tweede stap in het afvalprogramma, wordt de doorgeslikte maagballon gevuld. Aan de capsule zit een dun slangetje vast, waardoorheen de ballon met vloeistof wordt gevuld.

Stap 4: Röntgenfoto en verwijderen slangetje

Om te controleren of de maagballon gevuld is, wordt er een röntgenfoto genomen. Als de ballon voldoende gevuld is, wordt het slangetje verwijderd.

Stap 5: 16 weken leefstijlprogramma

Gedurende deze 16 weken van het Elipse Maagballon programma doorloop je het traject waarbij de focus ligt op een nieuwe leefstijl. Tijdens het traject word je ondersteund door een leefstijlcoach voor voeding- en bewegingsadvies.

Stap 6: De maagballon verlaat het lichaam

Na het afvalprogramma van 16 weken verlaat de maagballon op natuurlijke wijze het lichaam.

Na het leefstijlprogramma: een nieuwe start!

In de 16 weken dat je onze professionele begeleiding hebt gehad, is de focus geweest om nieuwe gezonde gewoontes aan te leren. Na het traject van 16 weken verlaat de maagballon het lichaam, maar is de nieuwe leefstijl de standaard geworden en ben je klaar voor een nieuwe start!

Geïnteresseerd in het Elipse Maagballon programma?

Interesse om ons programma te volgen? Vraag dan nu een gratis consult aan.

Voorwaarden:
  • Leeftijd vanaf 18 jaar
  • Niet zwanger
  • BMI 27 en hoger
  • Geen probleem met slikken
Maat_Elipse_Pil